Step by step

Hallo meppers en vrienden,

‘Knowledge advances by steps, and not by leaps’. We hebben weer flink wat stappen gezet, de afgelopen maanden. In alle Mise en Place vestigingen lopen we weer volgens budget, zijn de kosten onder controle en het meest belangrijke: de flow en sfeer zijn weer top! Er komen wekelijks nieuwe relaties bij, onze website scoort enorm op werving en selectie, en het vrienden maken gaat vanzelf.

In maart mochten we ‘HotelloTOP the Caribbean Chapter’ het leven geven, in april stond ik weer te tetteren tijdens het jaarlijkse EHMA congres in Biaritz (zie vorige blog) en intussen kunnen we spreken van een zeer succesvolle Coupe des 5 rally, waarbij we met een tachtigkoppig gezelschap al netwerkend door vijf landen crossten, uiteraard in mooie cabrio’s.

Verder ben ik net terug uit Wenen, waar we rondom koninginnedag 15 hotello’s ontvingen in ‘The Ring, Vienna’s casual luxury hotel’ en een eerste start gaven aan HotelloTOP, Chapter Vienna. Ik stond zelfs aangekondigd als ‘Dutch surprise act – The Green Trumpet’! Heb hiervoor dus nog snel twee dozen vuvuzela’s ingepakt; hoe meer oranje kunnen we ons daar presenteren? Ze weten ondertussen dus wie Mise en Place en Charly zijn.

Een andere stap is absoluut onze internationalisering en de uitbreiding van de dochterbedrijven. PMG is aan het vrijen met Fmatch, Staffable Belgiƫ is in oprichting, Cuise Duitsland breekt door, Mise en Place Spanje staat te popelen om te beginnen en ik heb van de week van Dirk van Loon in Australiƫ begrepen dat we een samenwerking met de hotelschool van Perth aangaan.

De letterlijke stappen, in de vorm van Charly40, gaan ook super. Volgende week vindt alweer het vijfde traject plaats, en het is een feest om mee te lopen. Voor mij geweldig in mijn verwerkingsproces met betrekking tot mijn vader. Super bedankt alvast, jullie allemaal.

Een andere stap is de richting van de We Care Foundation. We zijn rond met diningcity.com, over een adoptie van de WCF door de MEP group en Diningcity.com. In maart 2011 zullen we, bij de eerste editie van de restaurantweek Benelux, de WCF in zijn volle omvang zien floreren.

Bijgevoegd nog een leuk artikel van een paar jaar geleden, dat ik op zolder vond… Als je dit doorleest heb je pas door hoeveel stappen wij eigenlijk zetten. En dan kan ik eigenlijk alleen maar eindigen met een advies:

Look before you leap!

Charly

Klik hier voor het artikel:

http://i44.tinypic.com/347wh3c.jpg Blz. 1
http://i41.tinypic.com/20a5eac.jpg Blz. 2

X
Videos