Leef en…

          Durf je nek uit te steken

Als ik terug kijk naar de afgelopen periode, moeten we wel een heel lange nek hebben als Mise en Place Group. Vooral door het wegvallen van veel deelnemers aan de bekende horeca vakbeurzen HORECAVA en BBB steken we er letterlijk bovenuit met onze verniewde co-creatie stands! Het voordeel bij minders stands en iets minder bezoekers heeft ons geen windeieren gelegd.

          Wees niet bang op je bek te gaan…

Natuurlijk krijgen we het weer voor elkaar om te doen, te doen, te doen en het denken even te laten: omdat we een kerstkaart wilden met alle vestigingsmanagers in hun eigen betaald voetbal clubshirt, zou het leuk zijn om op de middenstip van ons eigen MVV’ke de kerstfoto te maken met de steden,onszelf en 12 clubtenues uit de eredivisie, echter… last minute en bovenal logisch dat er vrijheden genomen worden waardoor we uiteindelijk onder de lat staan met een groep mensen die meer leken op FC Vinkenslag! 

           Neem risico…

Midden in de crisis uitbreiden en investeren: Brussel, Groningen  en Salzburg zijn open. Zuid-Afrika loopt lekker, de vooronderzoeken Spanje en Zwitserland zijn afgerond en een mooi voorbeeld van risico gaan we in 2011 nemen…Dirk van Loon die nog geen 3 jaar geleden begon te jobpen heeft zijn eerste resultaten van een mogelijk Mise en Place Australië aan de internationale directie gepresenteerd. Volgend jaar gaan we ‘Down Under’ en Dirk mag zich bewijzen onder aanvoering van Jorg Altenburg die hem mag gaan begeleiden.

          Vertel het iedereen…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9pPryFQ76mc&feature=player_embedded[/youtube]

Zie dit filmpje waar Stephan Schuschke en ondergetekende meer mogen en kunnen vertellen over het grootste Mise en Place project ooit: het Wereldkampioenschap voetbal 2010. Trouwens..we hebben een leuke gimmick voor onze MeP vrienden komende tijd..waar je heel veel lawaai mee kunt maken!!

          Benut je talent

Inderdaad, tijdens het komende IMPW in Heeze ontdekken we weer even onszelf en wordt duidelijk welke keuze Mise en Place tegenwoordig maakt: het ontwikkelen van onze talenten geeft de benodigde lading aan onze mission statement. MeP Academy rules! Trouwens de Nederlandse overheid heeft ons thema mooi opgepikt met haar niewe ikkan.nl, check: http://www.ikkan.nl/talentenvertaler

          Kijk altijd vooruit…

Wat staat er voor spannends op de agenda dit jaar? In ieder geval een goed voorbereide MFWHBRT part 12. Risoul was zo’n mooi gebied en heeft zo’n enorme mogelijkheden dat we ervoor gaan knokken om met 200 man internationaal op de latten te gaan staan met zeker een extra ondersteuning vanuit ons bedrijf. Jullie horen snel van ons. Je moet erbij zijn, je moet erbij zijn, je moet erbij zijn!

Komende zomer gaat Mise en Place Duitsland zelfs een eerste editie lanceren van de Mise en Place Surfweek, naast natuurlijk het Summer6camp. Ook zullen we de voorbereidingen treffen van een eerste Belgisch Nederlandsche Party Catering Congres tijdens de week van de gastronomie in 2011 (BBB Beurs en EPCAS week). Daarnaast lopen we een mooi bedrag voor het Kinder Kanker Fonds bij elkaar (zie charly40.com voor diegene die zich nog niet hebben opgegeven) en blazen we de We Care Foundation weer nieuw leven in door strategische allianties te gaan vormen en de stichting dichter bij de MP Group te halen.

Misschien zien we dit jaar nog het licht van het eerste MP Group kantoor, wat dat ook mogen zijn…(red.) en treden we steeds vaker als MP Group naar buiten toe.

En…ja…en? we winnen het wereld kampioenschap voetbal en WIJ ZIJN ERBIJ!!!

 

          LEEF EN…

 

Charly

X
Videos