Het jaar van hostmanship

Beste Ondernemers,

Het afgelopen jaar van ‘Hostmanship’ stond zeker ook in het teken van het ‘koers uitzetten in een uitdagende omgeving’. Waarom? Ambitieuze doelen bereik je door onvermijdelijkheid te organiseren. Het pijnlijke afscheid van drie VM’s, de verkoop van een aantal panden, de FTE-rondes en de acties ‘Storm = top’ en ‘Back to Basics’ zijn ons niet in de koude kleren gaan zitten. We waren voorbereid op het ergste en gingen uit van het goede.

Zoals altijd gingen we te werk met kennis, vaardigheden, capaciteiten, middelen en processen en wat bleek? We gingen drijven op visie, motivatie & ambitie, samenwerking, eigenaarschap, zingeving en MeP waarden & normen. Laat dat dan ook de basis zijn voor 2010: spreek uit, spreek af, spreek aan! Ons succes wordt dus in een grote mate bepaald door wat we bereid zijn achter te laten. Daadkracht vraagt hier om vertrouwen. En juist dat vertrouwen maakt jullie ook zo waardevol. Onze 200V8 idealen uitwerken in 200gast en projecteren op 20Talent, dat is power!

Toen ik het stokje anderhalf jaar geleden overnam had ik voor mezelf één doel: alles en iedereen ‘ in beweging’ krijgen en dat is me waarempel gelukt. Onze vloot drijft verder (de reis is nog altijd leuker dan de aankomst) en jullie bootjes zijn ‘anders’ in beweging. Een beetje zoals de nieuwe E-nummer van het Food Inspiration Magazine:

          Echt & Eerlijk van lokaal naar globaal

          Energiek van gezond naar energizing

          Extensief van full-service naar self-service

          Elegant van ego naar eva

          Expressief van functioneel naar emotioneel

          Eigen van bulk naar bijzonder

          Elkaar van toog naar tafel

          Enthousiast van junior naar senior

Daarom wil ik jullie allemaal vanuit de grond van mijn hart enorm bedanken voor dat wat jullie voor het collectief doen en gedaan hebben. Ik weet dat de passie recht uit het hart komt en daarom blijven jullie topfit & gezond. Ik weet ook dat we samen de winter door gaan komen zoals de viooltjes altijd doen: fris & oersterk door traditie. Daarnaast wens ik dat jullie puur blijven! En natuurlijk doorgaan met de geoliede machine waar maar één ding alle radartjes vervangt: onze vriendschap!

Fijne dagen!

Charly

X
Videos