Ha vrienden

Hebben jullie mijn filmpje al gezien?(staat ook op deze blog bij links en dan mijn filmpje) Check voor de lol de anderen, haha, en zie het contrast….
Vorige week zijn we met 40 equipes van de coupe des 5 rally door de Eiffel gereden en hebben we 14.000 euro voor de We Care Foundation, die het overigens goed doet, opgehaald.
Tijdens het gesprek met Jeu Claes (KHN) kwamen veel initiatieven ter tafel zoals dat van topambassadeur Jos Jumelet (GM Crowne Plaza Den Haag) die zijn haringparty op 3 juni ten bate van de We Care Foundation organiseert, of de vele cloches met gleuf (als collectebus) die worden ingezet, Pa van Goch wordt gek van het slijpen van al die gleuven….en Eindhoven culinair wordt komend weekend weer een topper als de restaurateurs een lempke extra in het potje van WCF doen.
Een mooi evenement waar we voor in onderhandeling zijn is pole position op 7 en 8 juni. Een soort Eindhoven city racing wat maar eens in de 2 jaar wordt georganiseerd. Verder heeft HotelloTOP haar thema voor komend jaar bedacht:…Visioning the future… en hoe zien we die dan?·         HT goes international, de Duitse versie zal vanaf 2009 opgestart worden in Nordrhein-Westfalen.·         Nauwere samenwerking met de VOL die hun nieuwe blad ‘’Hotello’’ gaan noemen!·         De focus ligt dit jaar op het HT year event in Amsterdam, de hernieuwde samenwerking met de Hoge Hotelschool Den Haag en het bouwen van ’n multifunctionele website met diverse zoekfuncties en het faciliteren van social networking en jobsearch options binnen de hotello community.Bij Mise en Place staat de OM training voor de deur en vanuit de MeP academy lanceren we snel een Mise en scan(1 sep) en blijven we DISC invoeren. Op 28 oktober willen we het MeP jaarfeest in Duinrell organiseren in het teken van 15 jaar Mise en Place.
Natuurlijk gaan we van de zomer het internationale cultuur-event van MeP weer beleven, het summercamp wordt mega! Ook voor de gastromanie maand worden ideeën uitgewerkt zoals het uitwisselen van topjobpers met zustersteden, Duitsland heeft in september namelijk nog vakantie!
Ties en ik geven steeds meer out of house trainingen, op 23 mei sta ik samen met Jort Kelder op de NHTV en heb ook een aanvraag voor Nyenrode liggen. Het gaat zo ver dat ik volgende week een aantal jobpers persoonlijk voorbereid op hun selectiegesprek voor de Hoge Hotelschool Maastricht.
Ooh ja, ga eens naar www.sanquin.nl: geef en verwacht niets terug, behalve ’n rapport dat je kerngezond bent…
Blijf jezelf, er zijn al genoeg anderen.Charly

X
Videos