Gastromanie!

Hallo vrienden,


Of misschien wel vakantievrienden! Heb je die overigens? Als ik me de ‘’warme’’ contacten van de Cote d’Azur, Bali of de Belgische kust herinner bleef ’t vaak bij ’n ‘’toevallig’’ weerzien of een skireünie, maar vrienden voor het leven (voor zover dat bestaat) werden het tot voor kort nooit. Toch zijn die gedeelde vakantiemomenten zeer waardevol en emotioneel positief geladen.
Door de rust en open mind staan we anders open voor onze intuïtie en lopen we beter synchroon met andere ‘’energieën’’. 
Aldus wat viel me weer toe? Op het moment dat ik tijdens het EHMA congres in St. Moritz het Europese volkslied, ‘’Alle menschen werden Bruder’’, op trompet ten gehore bracht had ik géén idee wat dat allemaal teweeg zou brengen. De directeur van het vermaarde ‘’Beau Rivage hotel’’ (waar ’t Nederlands elftal verbleef tijdens het EK), Monsieur Ivan Rivier kwam naar me toe ‘s avonds en gaf me zijn kaartje. Geneve? Aldus ’n maand geleden belde Simon Fust, onze zakenpartner in de Franse Alpen, me dat het weer tijd was om af te spreken met de Raad van Advies, het liefst in Genève!
Ivan was vereerd en we kregen de top boardroom met uitzicht op het meer van Genève.

Het mooie van het verhaal is dat we tijdens de lunch in contact kwamen met een dame die dacht dat ze bij ons moest zijn voor de meeting voor haar directeur…..wat ’n bordje HotelloTOP op de boardroom niet kan veroorzaken. Deze Frau Heller bleek de secretaresse te zijn van, jawel,  de oprichter & ‘’vader’’ van partycatering land , Gert Käfer!
Dat Gert als openingsspreker gaat fungeren van ons 2 daags EPCAS congres (European party Caterer association) tijdens de horecavakbeurs BBB, is vandaag een feit geworden!

Verder is iedereen natuurlijk weer ‘’back on earth’’ in the ‘’september rhytm’’. Voor MeP is september de Gastromaniemaand. Manie volgens de dikke v. Dalen: hartstochtelijke en overdreven voorliefde voor eten en drinken. We worden gek van elkaar, van de last minutes & van de adrenaline en vooral de succesjes die we iedere dag samen scoren als de uitvragen weer vol zijn, top maand dus!
Veel respect voor onze projectmanagers die het woord privéleven weer inruilen voor MePleven!
Deze gezamenlijke familiepower wordt traditioneel weer afgesloten met de gastromaniemaand eindborrel waar we wintersporten, relax weekeinde Thermae 2000, etentjes en vele andere prijzen weggeven aan de super knallers cq. Topjobpers die zich weer letterlijk een jobreet onder hun jobschoenen hebben uitgelopen. Maar gestresst zijn? Natuurlijk niet! Het wordt iedere dag weer avond!
Groeten Charly

X
Videos