Beste Bloggers

Afgelopen week vonden er 2 belangrijke beurzen plaats; het oude bar.nl(venuez) en evenement 2008 waar we in combinatie met de We Care Foundation, HotelloTOP en partners een overvolle stand mochten ervaren. De web 2.0 marketing goeroe Richard van Hooijdonk drukte ons weer met de neus op de feiten, het zit ‘m in de combi: je start met een mail, dan een DM actie, hierna een sms, dan weer een mail, een verwijzing op je blog en via je site de repetition. Dat Viral marketing nog maar 6% van alle wereldbudgetten bedraagt wil niets zeggen.
De boot missen of nu de ‘’Y’’ of ‘’Y’’nstein generatie bekoren met grove, geile of grappige filmpjes.
Plaatjes, foto’s of teksten zijn history en dus gaat Charly vandaag naar de opnamestudio. Ik spreek in tegen een camera waarom je als potentio wel gek bent als je niet heel snel gaat jobpen! (na Roda JC gister zijn mijn lippen in vorm en heb ik mijn trompet in de aanslag) Kijk vooral na 23 april op www.uptempo.tv

Nieuws? Natuurlijk!
HotelloTOP gaat naar Horecava Amsterdam, Jorg en Mise en Place naar Curaçao en collega Stephan Schuschke  is met Noël Weltens aan het onderhandelen in Kaapstad voor het makelaarschap WK 2010.
Volgende week start de coup de 5 spa? waar we met relaties een waanzinnige rally zullen rijden door de Vulkan Eifel in Duitsland. Spa? staat niet alleen voor lol trappen maar ook voor wellness, daarom krijgt HQ vanaf mei een spacapsule: het winnende product van de columbus trofee.
Dus ben je op HQ op mij aan het wachten, dan kun je met kleren en al je laten masseren door onze nieuwe vriendin!
 Doei, Charly

X
Videos