Mise en Place

Wat begon als een kleine onderneming in Maastricht in 1994 is uitgegroeid tot een volwassen organisatie die haar stempel drukt op de hospitality branche. Ondanks grote veranderingen heeft Mise en Place vanaf het begin altijd aan dezelfde ethos vastgehouden, een vriendelijke werkomgeving tot bloei laten komen en “synergieën” gecreëerd. Hierdoor is het erin geslaagd om een uitgebreid internationaal netwerk van partners en talenten op te zetten, die passie hebben voor wat ze doen.

Mise en Place heeft zich alleen maar kunnen ontwikkelen en blijven uitbreiden vanwege de talenten van haar medewerkers. Er wordt geïnvesteerd in studenten die er voortdurend naar streven de verwachtingen te overtreffen. Iedere medewerker krijgt de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen en zijn/haar verborgen potentieel te ontdekken.

Vanaf de eerste dag bij Mise en Place sta jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal.  Er zijn verschillende mogelijkheden om door te groeien, jezelf beter te leren kennen en je krachten te ontdekken. Leiderschap-workshops, coachingmomenten, internationale evenementen, empowerment-sessies en inspiratie staan op je te wachten.

X
Videos