W-SPORT OF MEX-ZIEK?

Hoe kom ik aan zo’n spuit? Een normale gedachte als je de krant openslaat (of sorry E-news opent). Toch denk ik er nu anders over…ik wil geen enkele spuit en wil ook niet weten wat die duizenden zielen allemaal in hun lijf laten spuiten.

Dit niet natuurlijke virus, gemanipuleerd in een laboratorium op basis van vier vogel-, varkens- en menselijke griepstammen uit drie continenten, wat blijft muteren, tot leven is gewekt door een slachtoffer (uit 1918!) van de Spaanse griep uit de diepgevroren grond van Alaska op te graven, en tegelijkertijd werd verspreid rondom Mexico stad begin maart 2009, is wat mij betreft gewoon een vervanging van een ander “geboorte beperkings middel” dan oorlog voeren! Er komen gewoon teveel mensen bij.

Sprak vorige week nog met Adjied Bakas (top trendwatcher) die me vertelde dat als we zo doorgaan hebben we in 2020 10 aardbollen nodig om ons te voeden en te verplaatsen!

 Van de week hoorde ik een professor zeggen “In 1985 was de westerse wereld zo rijk, dat we op het punt stonden de derde wereld tot 1e wereld te maken, die kans hebben we verkeken.” Klopt dacht ik, in de jaren 90 zijn er net zoveel multimiljo –en jardairs bijgekomen als nieuwe dieren op de lijst van uitgeroeide diersoorten!

 Wat ook wel in dit perspectief opvalt zijn de leveranciers van al die vaccins: Baxter, Bayer, Novartis en Chiron die dus als een gek patenten aan gingen vragen voor dit A/H1N1 virus…om samen met wetenschappers het belang van inenting aan te gaan tonen. Wat zit er dan in dat je dus echt niet wilt weten? Kippeneieren-eiwit, cellen van dierlijk weefsel, varkensbloed, schapenbloed, paardenbloed, konijnenhersenen, hondennieren, kalverserum, varkenspancreas, cellen van menselijke foetussen, fenoxyethanol (antivries), sorbitol, sacharose, conserveermiddel theimerosal (50% kwik), tritonx1000 (zeepsop), enzovoort!

Aldus is mijn conclusie: deze gifcocktail die mijn leven drastisch zal reduceren en mijn levensduur verkorten gaat niet naar binnen. Houd het liever bij gebakken kalfszwezerik en oesters ballon1 met een mooi glaasje champagne en laat de aanslag om het immuunsysteem graag over aan die duizenden andere zielen!

 Ik concentreer me dus liever op de komende tijd, waarin je niet zou zeggen dat het al bijna midden winter is! 17 graden buiten en mijn overjas hangt nog aan de kapstok. Op vier december wordt deze jonge man 40….en hoe ga ik dit feestje met jullie vieren? Tipje van de sluier: het hele jaar 2010, met ongeveer 750 vriendjes en we halen 15K op voor de We Care Foundation!
Verder gaan we natuurlijk van recessie naar CRISIS. Het gaat gebeuren hoor…no panic. “I love Crisis” buttons zijn in de maak! Waarom? Massa ontslagen en failisementen zullen de komende 6 maanden aan de orde van de dag zijn en JA dat biedt enorm veel kansen. Als Mise en Place Group zijn we er klaar voor en slaan we in 2010 nog een paar piquetpaaltjes in de grond om vervolgens in 2012 echt te gaan groeien (En dan wereldwijd met een tempo dat geen enkel ander team vol kan houden!!!).

We zitten niet in een V, niet in een U , niet in een L (Japan nog steeds na 10 jaar), maar in de double dip…de W van Willem van Oranje, Wereldkampioenschap voetbal en wintersport.

 

Waar hebben we de laatste tijd last van?  Het “late disicion makers virus”. Komend weekeind vind het Jumping Indoor Maastricht plaats in het MECC…onze box en gastenlijsten puilen uit van de namen en hun partners (overboeken dus gewoon 20%) en ik voorspel iedereen weer: we zullen vrijdag, zaterdag en zondag gewoon met het aantal kaarten toekomen.

Dit speelt blijkbaar ook in onze eigen MeP club. Vorig jaar november stonden er al zo’n 80 man op de wintersport lijst, nu 10. Waarom? Tentamens niet bekend? Wachten op de griep? Wachten op geld? Neen, het heeft zeker te maken met het collectief bewustzijn (Zie blog eerder). We zijn allemaal aan het twijfelen en oogsten verwarring, we lopen gewoon als kip zonder kop beetje rond met de waan van de dag die ons overvalt.

Wat moet je daaraan doen? Niets ? gewoon wachten tot overgaat? Of wederom je lot in je eigen hand nemen? Precies, gewoon dus beslissen “Ik wil een week top plezier gaan hebben en ga gewoon mee”of “Neen , ik ga gewoon niet en laat t gaan”. Dat grijze gebied ertussen geeft je zowiezo een rotgevoel en werkt “luilakkerij’’ en “besluitenloosheid”in de hand. Deze super cultuur reis wil je gewoon niet missen en natuurlijk weet ik ook wel dat we weer met 150 man zullen zijn, alleen wil je ook voorbereiden (mise en plassen….).

 Goed, ga me maar weer eens opmaken voor een paar mooie reisjes om ons woord te verspreiden. Volgende week 3 dagen met Stephan Schuschke naar Zurich, waar we zo’n 14 gesprekken af gaan werken om het besluit om in Zwitserland in 2011 los te gaan met onze formule kracht bij te zetten. Ons netwerk is ongelooflijk sterk en het tempo waarin we de afspraken maakten was echt ongelooflijk.

Daarna paar dagen hier en dan gaan we met pa en ma Van Goch lekker mijn veertigste verjaardag vieren in Turkije (als het dan toch niet bij Europa wil horen, gaan we er gewoon heen!).Voor de lezer: pa gaat niet zo lekker en als hij niet meer onder ons is, wil ik hem herinneren zoals hij nu is. Het woord zegt het al…inneren…van binnen dus en die mooie momenten die ons nog resten pakken we gewoon helemaal vast. Daarna nog even 3 dagen Geneve waar we met de advies raad van de FHEM bij elkaar komen om Simon Fust (Oud mepper en Hotello) weer eens wat energie te geven.

Aldus, hoe ging t ook al weer: spreek AAN, spreek AF en spreek UIT… (zie Kgotla, African Leadership). “We gaan op wintersport met zijn allen en zijn hoogstens ziek van een overmatig gebruik aan alcholische versnaperingen en bezoeken Mexico wel een keer als we MeP daar uit t zand gaan trekken”

Charly

X
Videos