Biografie

Charles van Goch is een energieke, creatieve geest, die gezond verstand combineert met de juiste dosis lef. Charles weet ideeën om te zetten in plannen en plannen in resultaten. Zijn allure is inspirerend, zijn kennis en netwerk groot, doch zijn houding bescheiden. Al 25 jaar lang wereldwijd op het podium te vinden met zijn trompet en daarnaast ook een graag geziene gastspreker.  

Charles carrière is begonnen in 1989, als student aan de Hoge Hotel Management school te Maastricht. Tijdens zijn studie ontwikkelde Charles zich tot de ultieme Jobkoning. Hij voorzag studenten van een bijbaan en koppelde hen aan horeca-ondernemers. Een jongeman, geboren in Deurne in een ondernemersfamilie, zette hier zijn eerste stappen aan de weg die al snel zijn levensweg zou worden. Deze stappen bleken achteraf zijn eigen ‘mise en place’ (voorbereidend werk) voor Mise en Place. 

Wat begon als een buitenschoolse studentenactiviteit in een piepklein studentenkamertje op de campus van de hotelschool, groeide na einde studietijd in 1994 uit tot de officiële geboorte van het Mise en Place concern. Inmiddels heeft het zich ontwikkeld tot een toonaangevende marktleider in België, Nederland en Duitsland met een gezamenlijke groepsomzet van ruim 80 miljoen euro per jaar. Medestudenten uit de beginfase vervullen nog steeds een topfunctie binnen het bedrijf. 

Mission statement

“Together we proudly put energy in making friends and creating synergy”. Vriendschap speelt een zeer belangrijke rol in het leven van Charles. Hij is van het type extravert, mens georiënteerd en als !pleaser! wil hij het de ander altijd naar zijn zin maken. Wanneer hij tijdens het netwerken iemand ontmoet is steevast zijn eerste  vraag: “Wat zou ik voor deze persoon kunnen doen of hoe zou ik deze persoon verder kunnen helpen?”. De reciprociteit gedachte; iets doen voor een ander en er niet meteen iets terug voor verwachten is de uitleg die hij overal verkondigd. Hierdoor handelt Charles vanuit het hart en staat hij altijd klaar voor anderen. Hij is vaak de verbindende factor tussen zijn netwerk en als bruggenbouwer is hij er altijd trots op geweest om de mensen die hij kent onderling te verbinden. Mise en Place is een sociale beweging waar op vriendschappelijke basis moeite en tijd gestopt wordt in het bereiken van gezamenlijke doelstellingen.

Lees hier meer!

X
Videos