Overlijdensbericht

Beste vrienden,

Geluk zit niet in de dingen, maar in de herinneringen. Ieder afscheid betekent de geboorte van een herinnering.

Zoals jullie weten, was mijn vader ernstig ziek en is hij inmiddels overleden. Het is prachtig om anderhalf jaar lang afscheid te mogen nemen van je eigen pa en tevens als het dan eenmaal zo ver is, doet het gewoon net zoveel pijn. We weten allemaal hoe vergroeid hij was met Mise en Place en met Japie BV altijd voor ons klaarstond. Veel woorden hoeven we er niet aan vuil te maken, we zijn immers maar 1% vorm en de 99% niet vorm die nu meeluistert hield altijd al van kort en krachtig. Zo ook wilde hij gecremeerd worden, wat aanstaande maandag om 12.00 gaat plaatsvinden in het uitvaartcentrum van Heeze, met aansluitend een koffietafel en condoleance in Kapellerput. Het was zijn uitdrukkelijke wens om dit zoveel mogelijk in besloten kring te doen.

Natuurlijk hebben de meesten van jullie hem redelijk tot goed gekend, en zijn band met mij van dichtbij meegemaakt. Ik kan me voorstellen dat er uit respect voor mijn vader en het verdriet wat wij nu beleven, velen bij zijn die in grote getalen naar Heeze af willen reizen, maar behalve de cateraar doen jullie mij in persoon daar geen plezier mee. Als iemand van jullie door zijn persoonlijke band met mijn vader wel graag persoonlijk afscheid wil komen nemen, is hij of zij meer dan welkom.

Ik snap dat jullie mij willen condoleren (bij deze), maar alle aandacht en energie heb ik nodig voor de opvang van mijn moeder en mijn zus en de kinderen. SMSen, mails en dergelijke zijn meer dan welkom en bij vragen aangaande de crematie kunnen jullie contact opnemen met Stephanie (0620650568) en/of Martijn (0638758240).

Bedankt voor jullie begrip en steun.

Charly

X
Videos